Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Μετά την ειλημμένη απόφαση για το άνοιγμα των κομωτηρίων στην χώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε πως την Κυριακή θα ανοίξουν και τα σούπερ μάρκετ, καθώς αυτές οι επιχειρήσεις έχουν προτεραιότητα.

«Ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα για άνοιγμα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Oι αποφάσεις είναι ίδιες με του Απριλίου, το «lockdown» είναι αυστηρό ήδη, πρόσθεσε.

«Το σχολικό έτος μπορεί να αναπληρωθεί εφόσον προστεθούν ώρες, ο τζίρος που χάνεται από τις επιχειρήσεις δεν αναπληρώνεται» παραδέχτηκε ο υπουργός.

Για το click away ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «θα μπορούσε να είναι μια λύση, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την λιανική πώληση». Πρόσθεσε ότι αναφορικά με τα επόμενα βήματα «όταν εγκρίνουν οι λοιμωξιολόγοι oι οποίοι συνεδριάζουν θα τα πούμε».

«Αυτή την Κυριακή 13/12 επιτρέπεται να είναι ανοικτά τα σούπερ μάρκετ, είναι προαιρετικό για όποιο θέλει να ανοίξει» ξεκαθάρισε ο υπουργός.

«Το να λες δημόσια ότι αποκλείεις κάποια εξέλιξη δεν γίνεται, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις όλα στον αέρα, δεν μπορούμε να έχουμε κανονικότητα πριν το εμβόλιο» τόνισε για το ενδεχόμενο τρίτου «lockdown». «Το «κύμα» είμαστε εμείς. Όσο δεν μειώνεται η κινητικότητα όσο θα εξαπλώνεται ο ιός» δήλωσε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.