Ανοίγει θέμα επιστροφής Λάμπρου στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός17 Δεκεμβρίου 2020

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε στην Ολλανδία ο Λάζαρος Λάμπρου, καθώς έχει καταγράψει μόλις οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Τβέντε.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρον Τζανς, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή αν θα παραμείνει στον σύλλογο. Δηλαδή, αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μπορεί να το κάνει αφού αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους «ασπρόμαυρους». 

Ο Δικέφαλος έχει πρόβλημα στο θέμα τον εξτρέμ και δεν αποκλείεται ο 23χρονος να επιστρέψει στην Τούμπα. Να σημειώσουμε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα ξανά προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Λάμπρου, που έχει στα…χέρια του άλλες δυο προτάσεις. 

Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες…

Όσον αφορά τα σενάρια που είδα το φως της δημοσιότητας ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα κινηθεί για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ, για τον οποίο δαπάνησε 3,5 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει από τη Ριέκα, στην παρούσα φάση οι Κροάτες δύσκολα θα κάνουν μπάσιμο για τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου. 

Η Ντιναμό περιμένει το Euro ελπίζοντας πως ο βασικός της φορ, Μπρούνο Πέτκοβιτς θα τα πάει περίφημα ώστε να τον πουλήσει με περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.