Ανοίγει τα χαρτιά της η Δόξα Δράμας

Αχίλλειος Έξαρχος10 Οκτωβρίου 2021

Σε αναμμένα κάρβουνα εξακολουθούν να κάθονται στη Δόξα Δράμας, περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Super League 2

Στις τάξεις της ΠΑΕ πραγματοποιούν κινήσεις σε νομικό επίπεδο για τη δικαίωση της ομάδας, για τις οποίες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σήμερα (10/10) μέσω συνέντευξης Τύπου. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας και, όπως τονίζεται μέσω ανακοίνωσης, θα αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις και οι κινήσεις της Δόξας. 

Στην press conference στην αίθουσα του μουσείου των «μαυραετών» θα τοποθετηθούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Τάσος Στράντζαλης, ο υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης, Πάρης Αθανασίου και το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ., Κώστας Παπαλάμπρου.

Φιλική ήττα από την ΑΕΠ Κοζάνης

Στο περιθώριο των εξωαγωνιστικών εξελίξεων και αναμένοντας τις οριστικές αποφάσεις για τη συμμετοχή της ομάδας στη SL2, η ομάδα της Δόξας έδωσε χθες φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης στις εγκαταστάσεις του Νικοτσάρα. Οι Κοζανίτες επικράτησαν με 1-0 χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Σταύρος Φωλίνας στο 58’. Δέκα λεπτά αργότερα, η Δόξα Δράμας κέρδισε πέναλτι, όμως ο γκολκίπερ Παστορνίκι απέκρουσε την εκτέλεση του Βασίλη Παπαδόπουλου. 

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη μνήμη του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή της ΑΕΠ Δημήτρη Κουιμτζίδη που έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.