Ανοίγει νέο κύκλο επαφών ο Χαριστέας

Γιώργος Στράντζαλης08 Μαρτίου 2020

Εδώ και καιρό στον Άρη έχει ανοίξει ο κύκλος των επαφών με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο και οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στον βασικό κορμό (και) της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Άγγελος Χαριστέας καλείται να συζητήσει προς αυτήν την κατεύθυνση με μία… ομάδα, αφού συνολικά ολοκληρώνονται 14 συμβόλαια και πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρήσει έναν κορμό τουλάχιστον 7-8 παικτών.

Τις επαφές χειρίζεται αποκλειστικά ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά σε πρώτη φάση οι συζητήσεις που κάνει είναι περισσότερο σε διερευνητικό στάδιο, καθώς για να προχωρήσει στο πρακτικό μέρος χρειάζεται η συγκατάθεση του Θόδωρου Καρυπίδη, περισσότερο δε σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος των συμβολαίων.

Οπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το ρεπορτάζ του metrosport.gr  στη λίστα του Χαριστέα συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχει γίνει κουβέντα ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις του. Στους Χουλιάν Κουέστα και Μιχάι Κόρχουτ μάλιστα έχουν κατατεθεί τα οικονομικά δεδομένα της προσφοράς του Άρη, ενώ σειρά θα πάρουν σύντομα ο Μπρούνο Γκάμα και ο Χαβιέρ Ματίγια. Αμφότεροι έχουν ενημερωθεί από τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος για το πρότζεκτ, έχουν εκφράσει (σε θεωρητικό επίπεδο) την επιθυμία παραμονής τους στον Άρη, ωστόσο οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν με το που η πλευρά των κιτρινόμαυρων περάσει στο οικονομικό, το οποίο προφανώς και παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Εφόσον φτάνει στα θέλω των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν εκφραστεί ανοιχτά στον Χαριστέα περί αύξησης αποδοχών, τότε είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι ο Χαριστέας θα επιδιώξει να πετύχει το καλύτερο δυνατό deal με όλους και με οικονομικά δεδομένα που δεν θα βάλουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα της εταιρίας. Στο κάδρο των άμεσων συζητήσεων για νέο συμβόλαιο συμπεριλαμβάνεται φυσικά και ο Μίκαελ Ένινγκ. Με τον Γερμανό τεχνικό επίσης υπάρχει ταύτιση σε πολλά ζητήματα και στην προ μίας εβδομάδας συζήτηση που είχε, με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα, επιβεβαιώθηκε η πρόθεση για ανανέωση και είναι πιθανό μάλιστα μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι δύο πλευρές να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.