Bild: «Μπάγερν και Λεβαντόβσκι δεν συνεχίζουν μαζί» - Η Μπαρτσελόνα στο κόλπο

Metrosport Team12 Μαΐου 2022

Η Μπάγερν Μονάχου και ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μαζί τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Bild, ενώ Πολωνός επιθετικός ήταν εκείνος που ενημέρωσε τη διοίκηση των Βαυαρών πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φανέλα.

Ο γερμανικός σύλλογος από πλευράς του ενημέρωσε  τον 33χρονο στράικερ πως θα παραχωρηθεί μόνο αν φτάσει στα γραφεία του μία ικανοποιητική πρόταση, η οποία να αγγίζει τα 35-40 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτό το σημείο μπαίνει η Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να έχει ψηλά στη λίστα τον Λεβαντόβσκι, οι «μπλαουγκράνα» θα παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να κάνουν κίνηση.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πίνι Ζάχαβι, ενημερώθηκε πως ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα, σκέφτεται να προσφέρει το ποσό που ζητάει  γερμανική ομάδα. Τα ρεπορτάζ από εξωτερικό αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να υπογράψει τον Πολωνό μέχρι το 2025, δηλαδή να παραμείνει κάτοικος Ισπανίας μέχρι τα 37 του έτη.

Στο κόλπο της απόκτησής του είναι πιθανό να μπουν και άλλες ομάδες και το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.