Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ντε Γιονγκ να πωληθεί από την Μπαρτσελόνα

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο πώλησής του αυτό το καλοκαίρι - είδηση που υποδέχονται με χαρά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με την AS, ο Ολλανδός μέσος σκέφτεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι βοηθώντας έτσι τις συνθήκες να παραμείνει στην ομάδα ο αμυντικός της ομάδας Ρόναλντ Αραούχο.

Όπως και να έχει όμως, το ταλέντο και η επίδρασή του μέσα στο γήπεδο είναι αδιαμφισβήτητα και δικαίως τον κατατάσσουν σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στη θέση του παγκοσμίως.

Με τον 26χρονο «ανοιχτό» σε αυτό το ενδεχόμενο, πολλοί είναι σίγουρα εκείνοι που θα ενδιαφερθούν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο είναι εκείνοι που βρίσκεται ίσως στην κορυφή των υποψήγιων αγοραστών.

Πάντως, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η στάση του Ολλανδού φαίνεται να αλλάζει και εμφανίζεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Βαρκελώνη αυτό το καλοκαίρι και παράλληλα αυτή η εξέλιξη σκορπάει χαμόλεγα και αισιοδοξία στο «στρατόπεδο» της αγγλικής ομάδας, καθώς μία τέτοια μετακίνηση θα ενίσχυε τρομερά το ρόστερ του συλλόγου για τη νέα χρονιά.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.