Aνοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντάτκοβιτς

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2021

Η νέα χρονιά ήρθε και οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων συνεχίζονται. Ο Άρης κινείται για την ενίσχυση του και η απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου είναι στο προσκήνιο ενώ παράλληλα κοιτάζει και τους παίκτες που έχει ήδη στο δυναμικό του. 

Ένας από αυτούς που φαίνεται να επιθυμεί την αποχώρηση του λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής που έχει. Ο λόγος για τον Τόνι Ντάτκοβιτς, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Κύπρου και της Ισπανίας και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν. 

Ο Άκης Μάντζιος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο κάποιος αποχώρησης κάποιου παίκτη τόνισε ότι αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση που το ζητήσει ο ίδιος. 

«Δεν είναι ότι θα έρθει ένας παίκτης και θα φύγει κάποιος άλλος. Το πλάνο δεν είναι έτσι. Τώρα ειδικά που θα έχουν 13 ματς μέσα σε 42 μέρες, δηλαδή μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου κάθε τρεις μέρες θα έχουμε παιχνίδια. Θέλουμε λύσεις. Δηλαδή όλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το πλάνο είναι όπως σας είπα. Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι θα είναι καλύτερο να φύγει και να πάει σε άλλη ομάδα, αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Θα πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση». 

Βέβαια, στην περίπτωση του Ντάτκοβιτς, ο οποίος δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα σταθούν εμπόδιο σε μια πιθανή μεταγραφή του καθώς θα απαλλαγούν και από ένα βαρύ συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών που έχει υπογράψει. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.