Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής του Γιουβέντους-Ίντερ λόγω κοροναϊού

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2020

Το ενδεχόμενο αναβολής των πέντε αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (29/2-1/3) στη Serie A που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ εξετάζουν στις τάξεις της ιταλικής κυβέρνησης.

Η εξάπλωση του κοροναϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Ιταλία, επηρεάζοντας όλες τις πτυχές της καθημερινότητας στη γειτονική χώρα και το ποδόσφαιρο, ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι αναμετρήσεις Γιουβέντους-Ίντερ, Ουντινέζε-Φιορεντίνα, Μίλαν-Τζένοα, Πάρμα-ΣΠΑΛ και Σασσουόλο-Μπρέσια αποφασίστηκε αρχικά να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φουντώνουν τα σενάρια στην Ιταλία περί πιθανής αναβολής.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport», η σκέψη της αναβολής, όπως εξηγούν στην ιταλική κυβέρνηση, μελετάται από την Παρασκευή (27/2), προκειμένου να «αποφευχθεί η ιδέα εξαναγκασμού της αγαπημένης αθλητικής παράστασης της χώρας με μια αφύσικη ατμόσφαιρα».

«Το Γιουβέντους-Ίντερ θα έχει ένα τηλεοπτικό ακροατήριο 170 χωρών, παρουσιάζοντας αναπόφευκτα την εικόνα μιας Ιταλίας που εξακολουθεί να είναι υπό επίθεση εξαιτίας του κορωναϊού», αναφέρει η ιταλική εφημερίδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.