ΠΑΟΚ: Ανοιχτό παραμένει του επιτελικού μέσου- «Ο Φερνάντεζ δεν θα πωληθεί στην Σπαρτάκ»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ - Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις και παρότι παρατηρείται μία στασιμότητα εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα και έξι ημέρες, το θέμα της απόκτησης του επιτελικού μέσου παραμένει ανοιχτό. 

Ο Λουτσέσκου είχε δηλώσει δημόσια, κατά επανάληψη, πως θέλει να αποκτηθεί ένα “δεκάρι”, που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά. Για αυτό τον λόγο, επέμενε πολύ στην απόκτηση του Σοτέλδο.

Τώρα όσον αφορά τον Πάολο Φερνάντεζ του Βόλου, το θέμα δεν έχει κλείσει. Οι Σαββίδης και Μπέος έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, όμως το θέμα μπορεί να παρουσιάσει εξέλιξη μετά τις 11 Σεπτεμβρίου.

Πάντως στην Ρωσία και την Σπαρτάκ Μόσχας δεν θα πάει ο Φερνάντες. Ο ατζέντης του παίκτη, δήλωσε πως ο Βόλος δεν θέλει να τον πουλήσει στους Ρώσους, διότι προπονητής εκεί είναι ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Κατά συνέπεια χαλάει η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες στη Σπαρτάκ Μόσχας, λόγω του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος είχε περάσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μαγνησίας και δεν διατηρεί καλές σχέσεις με την διοίκηση του Βόλου. 

Μάλιστα ο ατζέντης του Φερνάντες δήλωσε σχετικά: “Από την πλευρά του Βόλου, όλα είναι περίπλοκα. Δεν θέλουν να πωλήσουν τον Φερνάντες στη Σπαρτάκ Μόσχας λόγω του Αμπασκάλ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.