Παρών ο Ευγενίου στη συνάντηση με τον ΓΣ Ηρακλής

Metrosport Team07 Ιουλίου 2021

Καθοριστική μπορεί να θεωρηθεί η προγραμματισμένη για το απόγευμα συνάντηση του Στράτου Ευγενίου με τους ανθρώπους του ΓΣ Ηρακλής από την οποία θα προκύψει λογικά είτε οριστικό «ναυάγιο», είτε ανατροπή και λύση.

Πάντως, με ανακοίνωση του ο ΠΟ Τρίγλιας καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο σε συγκέντρωση έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η μεγάλη πρόκληση της Superleague 2 και με πιθανό πια το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Ηρακλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας, μετά από μια πολύ δύσκολη απ' όλες τις απόψεις χρονιά, κατάφερε να πετύχει την άνοδό της στην Δεύτερη τη τάξει Επαγγελματική Κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Πλέον είμαστε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση, πρώτα για την Τρίγλια φυσικά, αλλά κατ' επέκταση και για όλη τη Χαλκιδική, αφού μετά από δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια θα βρεθεί ομάδα του Νομού μας στην Super League 2 (Β' Εθνική) η οποία θα είναι ταυτόχρονα και η μοναδική εκπρόσωπος του σε πανελλαδικό επίπεδο, ποδοσφαιρικά πάντα! Η συγκεκριμένη προοπτική όμως απαιτεί την ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων και φορέων, που θα στηρίξουν και θα συνδράμουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. 

Γι' αυτό τον σκοπό θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Τρίγλιας, συγκέντρωση με αποκλειστικό αντικείμενο την συμμετοχή της ομάδας μας στη Νέα Super League 2! Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη !

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.