Η Άννα Λιβαθυνού αποχώρησε από το «Καλημέρα Ελλάδα», χθες (22/1) έδωσε το «παρών» στην εκπομπή, για να αποχαιρετήσει, ωστόσο το παρασκήνιο γύρω από τη δημοσιογράφο και την παρουσία της στον ΑΝΤ1 παραμένει έντονο και ενώ γίνονται δοκιμαστικά για τον ή την παρτενέρ του Παναγιώτη Στάθη.
Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα η Φαίη Σκορδά στο Mega, η Λιβαθυνού ζητούσε, τις τελευταίες εβδομάδες, διαβεβαιώσεις από στελέχη του ΑΝΤ1 για το αν ίσχυαν τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης από το «Καλημέρα Ελλάδα» και οι απαντήσεις που λάμβανε ήταν «μην ασχολείσαι, συνεχίζουμε κανονικά». Ωστόσο, πριν δύο μέρες, την ενημέρωσε η αρχισυντάκρια της εκπομπής, Άννυ Ζιώγα ότι το κανάλι αποφάσισε την παύση της.
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, εκκρεμεί ραντεβού με στελέχη του ΑΝΤ1, προκειμένου να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο ρόλος της στο κανάλι και το κατά πόσο θα τηρηθεί κανονικά το συμβόλαιό τους, παίρνοντας «μετάθεση» σε κάποια άλλη εκπομπή.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube