Άννα Φόνσου: «Μου είπαν μην ασχοληθείς ξανά με τον Μαρίνο που είναι και τι κάνει»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2022

Η Άννα Φόνσου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» εκεί όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαρίνο και την εξαφάνιση του.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο σπίτι του ηθοποιού και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητάνε φωτογραφίες. Αυτός ο κύριος Βασίλης ήταν πάντα εκεί, ο Γιώργος του έχει βαφτίσει τα παιδιά του.»

Και πρόσθεσε η Άννα Φόνσου: «Αφού πέρασε ένας μήνας είπα στον Γιώργο ότι βάσει καταστατικού, δεν μπορούμε να φιλοξενούμε εδώ έναν άνθρωπο που έχει λεφτά. Ήρθε ο Φασουλής μαζί με αυτόν τον κύριο και τον πήραν. Τον πήρα την άλλη μέρα και μου είπε “εδώ είναι παράδεισος, να έρθεις Άννα μου” και του είπα ότι θα πάω αύριο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Και πήρα εκεί σε αυτό το ίδρυμα και μου είπαν ότι “έφυγε με τον κύριο Βασίλη και δεν είπαν πού πάνε”. Προσπαθούσα να τον βρω και με πήρε αυτός ο κύριος Βασίλης, με έβρισε και μου είπε “μην ασχοληθείς ποτέ με τον Μαρίνο, που είναι και τι κάνει”. Δεν έχει δικαίωμα να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει».

Το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» που ήταν καλεσμένη η Άννα Φόνσου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.