Ανησυχία και καμπανάκι από ΠΑΟΚ για Κουμπαράκη-Φωτιά

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2021

Σε αναμμένα κάρβουνα έχει βάλει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο ορισμός των Στέφανου Κουμπαράκη (διαιτητής)-Βασίλη Φωτιά (VAR) στον αγώνα με τον Πανιτωλικό στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, μάλιστα, έχουν ήδη φροντίσει να κρούσουν καμπανάκι (σε πρώτη φάση), στα ανώτερα κλιμάκια της ΚΕΔ, στέλνοντας το μήνυμα για δυναμική αντίδραση αν υπάρξει περίεργη διαιτητική συμπεριφορά.

Η ανησυχία μόνο αδικαιολόγητη δεν είναι και αρκεί κανείς να θυμηθεί το παρελθόν των δύο ρέφερι σε ματς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Αρχίζοντας από τον Κουμπαράκη, ως VAR στο περσινό ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης, ενώ είχε έστειλε τον Φωτιά να ξαναδεί την φάση που αποβλήθηκε ο Καντουρί δεν έκανε το αντίστοιχο με τον Τασουλή που κλώτσησε τον Ζίφκοβιτς.

Στο 1:24’’ η φάση του Ελ Καντουρί και 7:10 η φάση με Τασουλή

Εξάλλου, στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 2-2 τον Ιούλιο του 2020 χάρισε την κόκκινη (παρότι πήγε στο VAR) στον Κουτρουμπή που ανέτρεψε τον Σβιντέρσκι ως τελευταίος με τον Πολωνό σε εμφανή για γκολ, προτιμώντας την κίτρινη, Αργότερα αποβλήθηκε.

Στην ίδια αναμέτρηση, απέβαλε λανθασμένα με δεύτερη κίτρινη τον Εσίτι, σε μαρκάρισμα που ο παίκτης δεν έκανε ούτε φάουλ.

Στο 2:23 η φάση του ο Κουτρουμπής ανατρέπει τον Σφιντέρσκι, στο 5:19’’ το καθαρό κόψιμο του Εσίτι


Ο διαιτητής από τις Κυκλάδες έχει… αμαρτωλό παρελθόν και σε ματς που δεν συμμετείχε ο ΠΑΟΚ. Το 2019 σε Ολυμπιακός – Αστέρας δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους φιλοξενούμενους για παρατεταμένο τράβηγμα σε βάρος του Μπαράλες (πήγε μάλιστα και στο VAR). Για την συγκεκριμένη φάση και με την κατηγορία της αλλοίωσης αποτελέσματος είχε παραπεμφθεί. 


Επίσης, πάλι σε ματς των «ερυθρολεύκων», στο 2-1 του Παναιτωλικού το 2018, απέβαλε με ανύπαρκτη δεύτερη τον Χαντάκια, ενώ και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων προήλθε από θέση οφσάιντ..

Στο 2:42’’ η φάση του Χαντάκια και στο 1:14’’ η φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού


Την ίδια σεζόν στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ, δεν ενημερώνει από την θέση του VAR για την καθαρή ανατροπή του Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο


Ούτε ο Φωτιάς πάει πίσω σε λανθασμένες αποφάσεις

Ο Βασίλης Φωτιάς έχει την δική του… λίστα χοντρών λαθών σε βάρος του ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Στο ΠΑΟΚ-Αστέρας, στην φάση αποβολής του Καντουρί για την οποία κάναμε λόγο πιο πάνω, άφησε ατιμώρητο τον Σουάρεθ που ξεκίνησε τον «καυγά», ενώ δεν έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τασουλή.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, πέρυσι, δεν είδε καθαρό πάτημα εντός περιοχής του Παπασταθόπουλου στον Ουάρντα, αν και βρισκόταν μπροστά στην φάση. «Διέφυγε» της προσοχής του και δεύτερο καθαρό πέναλτι, όταν ο Σα έπεσε πάνω στον Τζόλη. Παράλληλα, δεν έδειξε κίτρινη στον Χολέμπας για πάτημα στον Τζόλη, εξάντλησε όμως την αυστηρότητα δείχνοντας κάρτα στον Ουάρντα.

Το 2019 στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη, δεν έδωσε πέναλτι με την μπάλα να βρίσκει στο τεντωμένο χέρι του Κοβάσεβιτς, αν και ειδοποιήθηκε από τον VAR.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.