Ανησυχία για Μαντσίνι 

Γιώργος Στράντζαλης11 Μαρτίου 2022

Πρόβλημα και μάλιστα αρκετά σοβαρό προέκυψε για τον Αρη ενόψει του πρώτου αγώνα στα Play off, στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του, δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση και θεωρείται ότι είναι εξαιρετικό δύσκολο να είναι διαθέσιμος στο πλάνο του Χερμάν Μπούργος.

Ασφαλώς το ενδεχόμενο απουσίας του προβληματίζει τον Αργεντινό προπονητή, καθώς ο ρόλος του Μαντσίνι στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας είναι κομβικής σημασίας στους τελευταίους αγώνες και συν τοις άλλοις είναι από αυτούς με τη μεγαλύτερη επίδραση στην προώθηση του παιχνιδιού. 

 Η τελική απόφαση για τη συμμετοχή θα παρθεί στη σημερινή προπόνηση, με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι με το μέρος του. Αυτό είναι το πιο πιθανό να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Μπρούνο Γκάμα, με τον Πορτογάλο να έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση μετά το γκολ νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Οπότε αυτή τη στιγμή είναι πιο ενδεδειγμένη λύση αντικατάστασης ενός σημαντικού κενού στην επιθετική γραμμή.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει επιστρέψει, λογικά θα είναι στο πλάνο του Χερμάν Μπούργος αλλά η απουσία του λόγω τραυματισμού δεν τον χρήζει φαβορί για την ενδεκάδα. 

Το πιθανότερο για τον Αργεντίνο τεχνικό είναι να προσπαθήσει να τον επαναφέρει στο rotation της ομάδας έπειτα από απουσία περίπου δύο εβδομάδων. 

Ερωτηματικό αποτελεί (και) ο Ματέο Γκαρσία ο οποίος μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε επιστρέψει από την Αργεντινή, οπότε θεωρείται δύσκολο να μπει στην ομάδα για την πρεμιέρα του μίνι Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.