Ανήμπορος ο Μάντζιος, αναποφάσιστος ο Καρυπίδης κι ο Άρης στο... γκρεμό

Μάνος Χατζάκης24 Ιανουαρίου 2022


Μεγαλώνει το αρνητικό σερί του Αρη, τη στιγμή που, αν και καταχείμωνο, ο Ιανουάριος είναι ο πιο καυτός -αγωνιστικά- μήνας. Οχι νίκη δεν μπορεί να καταγράψει, όχι τα αντίπαλα δίχτυα δεν μπορεί να παραβιάσει, ούτε ευκαιρία στα δεύτερα ημίχρονα είναι σε θέση δημιουργήσει.

Η περσινή ομάδα, η οποία κέρδιζε μέσα-έξω με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, έχει εξανεμιστεί και πλέον η κατάσταση μοιάζει εκτός ελέγχου, τη στιγμή που εκκρεμεί μία πρόκριση την ερχόμενη Τετάρτη και πάλι με αντίπαλο τη Λαμία.

Μέσα στον κυκεώνα των όσων συμβαίνουν στην ομάδα, ο Ακης Μάντζιος είναι ανήμπορος να αλλάξει την κατάσταση. Πλέον, αδυνατεί αλλάξει έστω και λίγο την παρουσία της ομάδας του και αναρωτιέται -επαναλαμβανόμενα και δημόσια- ότι «κάτι λείπει» από τον Αρη. Αν δεν το βρει ο ίδιος, τότε ποιος θα το κάνει;

Μέχρι σήμερα, απολαμβάνει (με κάποια κενά ενδιάμεσα) τη στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος -επίσης- έχει σημαντική ευθύνη, καθώς εξακολουθεί να μην παίρνει αποφάσεις, πιστεύοντας -παραπάνω από όσο πρέπει- στον προπονητή.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μάντζιος δεν είναι ο άνθρωπος που θα βρει το «κάτι» και μόνο η -με κάθε τρόπο- πρόκριση επί της Λαμίας στο Κύπελλο, μπορεί να επιφέρει κάποια ηρεμία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.