Ανιγκό: «Είπα στους παίκτες οτι δεν μπορούσαμε να χάσουμε»

Metrosport Team05 Απριλίου 2023

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 επι του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ζοζε Ανιγκό να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και με δηλώσεις του τόνισε ότι εφαρμόστηκε στο 100% το πλάνο που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι μια σημαντική νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:


«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη στην πορεία μας προς το πρωτάθλημα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και είμαι πολύ χαρούμενος.

Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Τους είπα πως δε γινόταν να χάσουμε, ξέραμε πως δε θα εγκαταλείψει κανείς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δε γινόταν με τόση ενέργεια να χάσουμε αυτό το ματς.

Μερικές φορές πετυχαίνουν μερικές φορές όχι οι αλλαγές. Η ομάδα έδειξε σπουδαία διάθεση. Μετά την πολύ δύσκολη μέρα κόντρα στον Άρη δείξαμε αντίδραση».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, θα κάνουμε ότι και σήμερα. Δε θα είναι καθόλου εύκολο όμως θα παλέψουμε όπως ξέρουμε και πιστεύω αν το κάνουμε θα κερδίσουμε».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.