Angela White: H διάσημη πορνοστάρ αποκαλύπτει το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας της

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Η διάσημη ηθοποιός ερωτικών ταινιών Angela White βρέθηκε σε ένα podcast και αναφέρθηκε στη καριέρα της αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στη διάρκειά της.

Το 37χρονο μοντέλο-ηθοποιός ταινιών ερωτικού περιεχομένου τόνισε ότι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στη καριέρα της είναι πως τα έκανε όλα μόνη της. «Στην αρχή της καριέρας μου τα έκανα όλα μόνη μου, ακόμα και το μοντάζ των ταινιών, εγώ το έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αυστραλή καλλονή.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι πρώτο της ερασιτεχνικό βίντεο το τράβηξε στην ηλικία των 14 ετών και πως δεν είχε κανένα ενδοιασμό για αυτό το γεγονός. Μάλιστα, δήλωσε αυτή ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησε πως θέλει να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα.

Μόλις έφτασε στη νόμιμη ηλικία των 18 ετών, ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με μια εταιρεία με την οποία ήθελε να συνεργαστεί. Έτσι έκανε το πρώτο της γύρισμα ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Η ηθοποιός έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας αρκετές φορές είτε λόγω των δηλώσεων της είτε λόγω των διακρίσεων. Στο επαγγελματικό της περιβάλλον έχει το παρατσούκλι «Μέριλ Στριπ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.