Ανεβάζει ρυθμούς για Άρη ο ΌΦΗ, χωρίς Ντουρμισάι η προπόνηση

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το παιχνίδι κόντρα στονΆρη, την Κυριακή (30/10) μπαίνει ο ΌΦΗ με τους Κρητικούς να τελούν πλέον υπό νέα τεχνική ηγεσία. Στις απουσίες που είχε ήση ο ΌΦΗ προστέθηκε και αυτή του Φιορίν Ντουρμισάι ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη για το Κυριακάτικό παιχνίδι.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις για την αμυντική και επιθετική τακτική και δουλειά στις στατικές φάσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα η συμμετοχή να είναι αμφίβολη. Νούχα Ντίκο, Χουάν Νέιρα, Μπρους Καμάου και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης και Κώστας Γιαννούλης έκανε θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (29/10), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.