Λίντσεϊ Ροζ: Ανεβάζει μετοχές και κλείνει στόματα

Μάνος Χατζάκης15 Φεβρουαρίου 2020

Η φετινή χρονιά, αν και είναι σε πλήρη εξέλιξη, και ο Αρης βρίσκεται εντός δύο στόχων, ήδη έχουν "ξεπηδήσει" μικροί... ήρωες της "κιτρινόμαυρης" καθημερινότητας.

Μεταξύ αυτών, είναι και ο Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ανεβάζοντας τις προσωπικές του μετοχές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Γάλλος αποκτήθηκε ως στόπερ, τον περασμένο Ιανουάριο και, πλέον, καθιερώνεται ως... φουλ μπακ 9στη δεξιά πτέρυγα), κάνει κούρσες, πασάρει και σημειώνει εντυπωσιακά τέρματα όχι μόνο με κεφαλιές, αλλά και με τρόπους, που ζηλεύουν μέχρι και οι επιθετικοί... κλάσης.

Το ωραία στο κεφάλαιο "Ροζ" είναι ότι η αξία του ποδοσφαιριστή αμφισβητήθηκε, πριν εκείνος υπογράψει συμβόλαιο, γιατί ορισμένοι "φωστήρες" θεωρούσαν ότι προέρχεται από χαμηλού επιπέδου Πρωτάθλημα (Β' Γαλλίας) και ότι δεν θα αντέξει το βάρος της "κιτρινόμαυρης" φανέλας.

Ο αμυντικός των "κιτρινόμαυρων" όχι μόνο έκλεισε τα στόματα, αλλά τους έστειλε πλήρως... αδιάβαστους, για να συνεχίσουν το... έργο τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Και, προφανώς, τα οφέλη και για τον ίδιο, αλλά και τον Αρη μπορεί να είναι μεγαλύτερα στο άμεσο μέλλον...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.