Ανεβάζει στροφές ο Περέιρα, τι ισχύει με Γιαννούλη

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2020

Η έλλειψη καθαρόαιμου αριστερού οπισθοφύλακα στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν  ήταν εμφανέστατη για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δέχθηκε τις περισσότερες επιθέσεις των Ολλανδών από εκείνη την πλευρά. Πως όμως, διαμορφώνεται η κατάσταση με τους δύο ακραίους ενόψει του αγώνα της Κυριακής (29/11) κόντρα στη Λαμία; 

Ο Γιαννούλης είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, είναι πολύ καλύτερα, βρίσκεται στο «φινάλε» της περιπέτειάς του με τον κορωνοϊό και αυτό που απομένει να γίνει, είναι να υποβληθεί σε τεστ covid, πιθανότατα σήμερα Σάββατο (28/11), για να διαπιστωθεί ότι είναι απόλυτα ασφαλής. Μόλις συμβεί αυτό, τότε θα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από την Δευτέρα (30/11).

Ο Περέιρα που έμεινε στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, ανταποκρίθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολούθησε, είναι έτοιμος να προσφέρει και σήμερα (το μεσημέρι στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη η προπόνηση) θα αποφασιστεί από τον Γκαρσία και τους συνεργάτες του, εάν τον συμπεριλάβουν στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Ο ίδιος, δηλώνει έτοιμος να προσφέρει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.