Αρης: «Ανεβαίνει» ο Μήτρογλου!

Μάνος Χατζάκης25 Μαρτίου 2021

Καθοριστικό, όσον αφορά την ταχύτερη επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στην αγωνιστική δράση, αποδεικνύεται το διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι»θεωρούν ότι ο έλληνας φορ θα είναι πλήρως έτοιμος, ώστε να δώσει το «παρών» στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη 2η αγωνιστική των play off.

Ο Κώστας Μήτρογλου θέλει να επιστρέψει και να δώσει το «παρών» στη 2η αγωνιστική του μίνι Πρωταθλήματος και το ίδιο προσδοκά και η τεχνική ηγεσία, ώστε να έχει έξτρα επιλογή στην κορυφή της επίθεσης, όπου -αντικειμενικά- αντιμετωπίζει πρόβλημα. Η εβδομάδα, που διανύουμε, θα δείξει πολλά σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας τουυ 33χρονου φορ, ο οποίος αναμένεται να την αξιοποιήσει δεόντως, προκειμένου να αφήσει πίσω τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.

 Κατά πάσα πιθανότητα και, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο «Μητρο-γκόλ» θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη, καθώς η πορεία της αποθεραπείας του αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

Από εκεί και πέρα, αποτελεί και προσωπικό στόχο του Μήτρογλου να φορτώσει με γκολ τις αντίπαλες άμυνες. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να δουν την ικανότητά του στο σκοράρισμα, εφόσον του έρθει σωστά η μπάλα στα πόδια ή το κεφάλι.

 Αν είναι υγιής, ακόμη και αν δεν πιάσει τρομερά επίπεδα φυσικής κατάστασης, μπορεί να «ξελασπώσει» τον Αρη, γιατί η έφεση στο γκολ είναι δεδομένη και δεν... ξεχνιέται. Ηδη, μετρά δύο γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» και έχει αρκετά ματς μπροστά του, ώστε να διευρύνει τον προσωπικό του απολογισμό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.