Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 3-0, επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, για την αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις νίκες, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, και ταυτόχρονα ανέβηκαν στην πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, με 46 βαθμούς, με την ΑΕΚ να ακολουθεί στους 45 και τον ΠΑΟΚ στους 44, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έβαλε από νωρίς τις βάσεις για μια άνετη νίκη, καθώς στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντάνι Γκαρθία έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 0-1.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει τους Αρκάδες, απειλώντας συνεχώς την εστία του Τσιντώτα, και στο 27ο λεπτό ο Ταρέμι συνδυάστηκε με τον Ποντένσε και στη συνέχεια ο Ιρανός σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων, για το 0-2, μετά από κόντρα στον Σίπτσιτς.
Το τελικό 0-3 υπέρ των ερυθρόλευκων διαμόρφωσε ο Ζέλσον Μαρτίνς στο 59', μετά από νέα εξαιρετική συνεργασία του Ταρέμι με τον Ποντένσε, με τον Ιρανό επιθετικό να σερβίρει το γκολ στον Μαρτίνς, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα.
Αστέρας Τρίπολης: Τσιντώτας, Δεληγιαννίδης, Σίπτσιτς, Καστάνιο, Πομόνης, Αλάγκμπε, Γκονζάλες, Εμμανουηλίδης, Μεντιέτα, Τζοακίνι, Μίτροβιτς.
Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Μπιανκόν, Μπρούνο, Γκαρθία, Έσε, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Ποντένσε, Ταρέμι.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube