Άνετα ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό

Metrosport Team21 Ιουνίου 2020

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο Ολυμπιακός που νίκησε με 3-0 τον Παναθηναϊκό στο ματς που έκλεισε την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε δύο γκολ μέχρι το 21’ και κλείδωσε νωρίς το τρίποντο.

Μόλις στο 5’ Ο Φορτούνης βρήκε τον Ελαμπντελαουί αυτός σέντραρε, η άμυνα του τριφυλλιού δεν μπόρεσε να διώξει, ο Λοβέρα έδωσε στον Γκιλιέρμε, αυτός έκανε μια ντρίπλα και σουτ με το δεξί νικώντας τον Διούδη και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 21’ με τον συνήθη ύποπτο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Ελαμπντελαουί συνεργάστηκαν ωραία και ο τελευταίος σέρβιρε στον Μαροκινό που έγραψε το 2-0 με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καφού στο 91ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή στη δεξιά γωνία του Διούδη.

Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Ομάρ(74’ Μασούρας), Μπα, Σεμέδο, Γκιγιέρμε(61’ Καφού), Καμαρά(86’ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα(74’ Γκασπάρ), Ελ Αραμπί(61’ Χασάν).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης(80’ Ζαγαρίτης), Ανουάρ(86’ Καμπετσής), Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Αγιούμπ(72’ Μπουζούκης), Δώνης, Ζαχίντ(46’ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.