Άνετα ο Μακεδονικός, 3-0 τη Θύελλα Σαρακηνών

Αχίλλειος Έξαρχος19 Φεβρουαρίου 2022

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Μακεδονικός υπέταξε εύκολα με 3-0 τη Θύελλα Σαρακηνών και συνεχίζει να προελαύνει στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και αφού απείλησαν στο 7’ με κεφαλιά του Τσουκάνη, η οποία προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Φιρινίδη πήρε κεφάλι στο σκορ οκτώ λεπτά αργότερα. Σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη ήταν ο Ζαννάκης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και έκανε το 1-0. 

Έξι λεπτά αργότερα ο Γουναρίδης μπλόκαρε εύκολα σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ στις αρχές του β’ μέρους έγινε το 2-0. Στο 48’ ήταν ο Θεοδωρίδης με πλασέ ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του Μακεδονικού πετυχαίνοντας παράλληλα το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα των «πρασίνων». Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 55’ με αυτογκόλ του Πούπη, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 3-0. Ο Μακεδονικός είχε νέα καλή στιγμή στο 73’ όταν ο Κούφας έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου (68’ Δρόσος), Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Ζαννάκης, Καράμπελας (46’ Ουζούνογλου), Τοπούζης (46’ Θεοδωρίδης), Γαρύφαλλος (68’ Κούφας), Τσουκάνης (68’ Μπενάκης).

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ (Μπίλης): Φιρινίδης, Κιουρτσίδης, Ουζούνης (51’ Πούπης), Λαμπίρης (68’ Ιωάννου), Γεωργίου, Μούλας, Τζαφάρι, Αταλασίδης (68’ Ντόγκαρης), Παπαδόπουλος (74’ Γκέσιος), Τσολακίδης, Ευθυμιάδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.