Ανέστης Πανταζής: «Να βοηθήσουμε όλοι, αν έχουμε χώρους»

Στέλιος Παρθενάκης18 Μαρτίου 2020

Ο Ανέστης Πανταζής, ένας από τους παλιότερους διαιτητές της Θεσσαλονίκης και από τους ενεργούς επιχειρηματίες, προχώρησε σε μια εξαιρετική κίνηση.

Θα διαθέσει ένα σπίτι στο νοσηλευτικό προσωπικό, για να μπορέσει να ξεκουράζεται από το δύσκολο έργο του. Ο χαμογελαστός πάντα Ανέστης Πανταζής μίλησε για μια κίνηση που πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι αν μπορούν. «Είναι μια κίνηση μέσα από τη καρδιά μου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους. Δεν είναι τίποτα να διαθέσουμε κάποιους χώρους χωρίς αντάλλαγμα για ανθρώπους το έχουν ανάγκη. Μακάρι, να βρεθούν και άλλοι κάνουν ανάλογες κινήσεις. Είμαι από τους ανθρώπους που έχω λάβει αγάπη από τον αθλητισμό και την κοινωνία, οπότε νιώθω ότι έτσι ανταποδίδω κάτι. Χρειάζεται στήριξη, συμπαράσταση και κατανόηση. Μη ζητάμε αντάλλαγμα, να έχουμε καλή πρόθεση και όσο μπορούμε να βοηθήσουμε».

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν εκφράσει στα social media να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Θεσσαλονικιού πρώην διαιτητή. Αλλωστε, θα πρέπει το μπάσκετ και ο αθλητισμός να δίνουν το παράδειγμα σε τόσο σημαντικά κοινωνικά ζητήματα!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.