Ανεπανάληπτος Άκπομ δεν σταματάει να σκοράρει!

Κωστής Παναγιώτου18 Μαρτίου 2023

Ο Τούσμπα Άκπομ έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες στο Νησί, πετυχαίνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο, φτάνοντας τα 24 τέρματα στη Championship, με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά το "θύμα" του ήταν η Πρέστον, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του στο 22ο λεπτό του αγώνα, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Κάμερον Άρτσερ, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να είναι ο κύριος λόγος που η Μίντλεσμπρο βρίσκεται στην 3η θέση και δίνει τη μάχη της για την άνοδο στην Premier League.

Ο Άκπομ διανύει την πιο παραγωγική σεζόν του, με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη, με τον Άγγλο επιθετικό να ξεπερνάει για πρώτη φορά στην καριέρα του τα 20 τέρματα σε μια αγωνιστική χρονιά. Με τους ρυθμούς που σκοράρει (μάλλον) θα ξεπεράσει και το φράγμα των 30 γκολ!

Μάλιστα, ο 27χρονος φορ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είχε πετύχει 29 τέρματα σε 131 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και φέτος σε 31 παιχνίδια στη Championship μετράει ήδη 24 γκολ, ενώ απομένουν 8 αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.