Επί 30 λεπτά σύσκεψη Γκαρσία – συνεργατών, τι συζήτησαν

Γιώργος Καστάνης01 Μαρτίου 2021

Δεν είναι σύνηθες, για αυτό το λόγο το επισημαίνουμε. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Όχι η σύσκεψη του Γκαρσία με τους συνεργάτες του, αυτή, καθ’ αυτή.

Αλλά η χρονική διάρκειά της. Που ξεπέρασε κάθε άλλη προηγούμενη. Πάμε και στο «ψητό» του θέματος. Μετά από κάθε παιχνίδι, είτε εντός έδρας, είτε εκτός, ο Γκαρσία, κοντά στο κέντρο του γηπέδου καλεί τους συνεργάτες του και συζητούν για τα «θέματα» του αγώνα. Και πως θα διαχειριστούν την επόμενη ημέρα. Συνήθως, αυτές οι συσκέψεις, διαρκούν στη μέγιστη διάρκειά τους, δέκα λεπτά. Όχι παραπάνω.

Προχθές στην Τρίπολη, η συζήτηση του Γκαρσία, με τον Σνάουτσνερ, τον Κομσή και άλλους από το τεχνικό επιτελείο, διήρκησε 30 λεπτά. Μισή ώρα. Ο προβληματισμός από την ήττα, ήταν μεγάλος. Το καμπανάκι χτυπησε δυνατά. Στη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μία πρόχειρη ανάλυση των λαθών που οδήγησαν στην ήττα με δυο γκολ από τον Αστέρα. Συνεκτιμήθηκε η κατάσταση των παικτών που θα κληθούν να ανταποκριθούν στα ματς που ακολουθούν. Μετά την Λαμία για το Κύπελλο την Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ δίνει ένα καθοριστικό παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα (την Κυριακή) και αμέσως μετα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Η ομάδα πρέπει να ανταποκριθεί. Σκοπός της μισάωρης σύσκεψης, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τρίπολης, ήταν να βρεθούν λύσεις σε αγωνιστικό επίπεδο, για να βελτιωθεί η ομάδα. Να γίνει πιο συμπαγής. Το δήλωσε και ο Γκαρσία, πως στόχος είναι να δημιουργήσει μία καλύτερη ομάδα που θα κερδίζει. Προχθές, ήρθαν όλα ανάποδα. Κυρίως εξαιτίας των λαθών που έγιναν. Επίσης στη συζήτηση, αξιολογήθηκε η κατάσταση κάθε παίκτη ξεχωριστά. Αρκετοί προβληματίζουν με την εικόνα τους. Πρέπει να καταλήξει ο προπονητής, σε ποιους μπορεί να βασιστεί αυτή την περίοδο και σε ποιους όχι.

Χωρίς νίκη σε ντέρμπι, εκτός του ΠΑΟ

Η κατάσταση πρέπει να βελτιωθεί, άμεσα, για ένα ακόμη λόγο. Ακολουθούν ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ, με εξαίρεση την νίκη του, επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα (με σκορ 2-1) δεν έχει κερδίσει τη φετινή σεζόν, κανένα άλλο μεγάλο αντίπαλο. Επειδή από εδώ και στο εξής, κάθε ματς θα είναι δύσκολο, απαιτείται εγρήγορση και αντίδραση από όλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.