Ανδρουλάκης: «Συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκο κι όχι τον Μαρινάκη»

Metrosport Team01 Απριλίου 2024

Με έναν μάλλον δεικτικό τρόπο σχολίασε τη φημολογούμενη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι ουδέποτε συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά με τον γιο του τον... Μαρίνο! 

«Αν με παρακολουθούσε ο κ. Μητσοτάκης ακόμη και σήμερα θα καταλάβαινε ότι δεν συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκη, αλλά με τον κ. Μαρινάκο, τον γιο μου τον Μαρίνο, με το οποίο ήμουν εκείνο το βράδυ. Μάλλον δεν άκουσαν καλά το όνομα», ανέφερε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο κ. Ανδρουλάκης είπε: 

«Θα κάνω αίτημα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ερευνήσει την υπόθεση με βάσει τα δημοσιεύματα του Βήματος και της Καθημερινής. Δεν μπορεί την ώρα που θρηνούσε όλη η Ελλάδα, κάποιοι να πάνε να πάρουν τις συνομιλίες, να τις χαλκεύσουν και να τις δώσουν στην δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο που πήρε και χάλκευσε τις συνομιλίες».

Αναφερόμενος στις παραιτήσεις των κ. Παπασταύρου και Μπρατάκου ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας ότι είναι αναξιόπιστος και «δεν τιμά την καρέκλα» του αξιώματος που έχει αναλάβει. 

«Ο λαός θέλει ήθος και συνέπεια, ενώ τώρα τον πιάσαμε για άλλη μια φορά με τη γίδα στην πλάτη. Δεν τους παραίτησε ο κ. Μητσοτάκης, εμείς τους παραιτήσαμε και εγώ προσωπικά με τις αποκαλύψεις στη Βουλή, αλλιώς θα ήταν ακόμη υπουργοί», επεσήμανε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και σε άλλα κυβερνητικά στελέχη, σημειώνοντας: 

«Η δήλωση του κ. Φλωρίδη ήταν πολύ άστοχη, ακριβώς γιατί είναι υπουργός. Όπως άστοχη ήταν και η δήλωση Βορίδη ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες του κ. Καραμανλή για την Σύμβαση 717. Η αλαζονεία τους “χτυπάει κόκκινο” και εδώ υπάρχει ένα θέμα: εντάξει, εμάς τους ζωντανούς δεν μας σέβονται, δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς; Να έχουν προτεραιότητα και να έχουν έναν πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής να κουνάει το δάχτυλο στις οικογένειες. Δεν έχουν ενσυναίσθηση; Δείτε πως χειροκροτούσαν τον κ. Καραμανλή, που λίγες ημέρες πριν από το δυστύχημα μας έλεγε “ντροπή σας, που μιλάτε για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων”».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.