Ανδριόπουλος: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2020

Τεράστια επιτυχία αποτελεί για τον σύνδεσμο προπονητών Θεσσαλονίκης και τον Λάμπρο Ανδριόπουλο η ανάδειξη του ως προέδρου της πανελλήνιας Ενωσης προπονητών ποδοσφαίρου. 

Η συγκρότηση σε σώμα έγινε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και ο έμπειρος προπονητής (τελευταία ήταν στην Α1 ΕΠΣΜ και συγκεκριμένα στην Ομόνοια Σίνδου επισήμανε: «Εχει δημιουργηθεί ένα γκρουπ με νέα παιδιά. Ξέρουμε τα προβλήματα και θα κοιτάξουμε να λύσουμε όσα μπορέσουμε. Να ευχαριστήσω την παλιά διοίκηση για όσα προσέφερε. Εχουμε συγκεκριμένες προτάσεις που θα πρέπει να υλοποιήσουμε με οποιοδήποτε κόστος. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία να μπούμε ως Ενωση στην ΕΠΟ. Στη συνέχεια να μιλήσουμε με την τεχνική επιτροπή και να προτείνουμε κάποιους δικούς μας ώστε να μπουν στην επιτροπή καθώς δεν είναι δυνατόν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. 

Ολοι οι σύνδεσμοι θα πρέπει να δουλεύουν με την ίδια φιλοσοφία και για αυτό θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα για να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Εγώ πιστεύω στον Ελληνα προπονητή. Πρέπει να έχει την αναγνώριση που του αξίζει και για αυτό και εγώ και τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε κάνουμε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης το οποίο θα είναι υπό τη δική μας καθοδήγηση, να ανοίξουμε τα γραφεία μας που τώρα είναι κλειστά για διάφορους λόγους και ακόμη να έχουμε όσο το δυνατόν πιο συχνή επικοινωνία με όλους τους συνδέσμους».

Ο γενικός γραμματέας Σπύρος Παπακανέλος τόνισε: «Πρέπει να βελτιώσουμε το προφίλ του προπονητή. Μέλημα μας είναι να είμαστε ασφαλισμένοι. Οσοι είναι γύρω στον κλάδο μας να είμαστε ένα και πιστεύω να το πετύχουμε.

Να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση και βέβαια να συγχαρώ τον πρόεδρο και τα μέλη μας. Δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα απέναντι σε μια διοίκηση που ήταν πάρα πολλά χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι σε αυτό που λέγεται προπονητής»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.