Ανδράλας: «Σε πολύ καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, επιπέδου Εθνικής ο Τσιγγάρας»

Metrosport Team03 Μαΐου 2022

Ο Πάρις Ανδράλας τοποθετήθηκε μέσω του Metropolis 95.5 για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Αρχικά αναφέρθηκε στο διπλό της Λαμίας στην Τρίπολη: «Ήταν σημαντική νίκη για την Λαμία. Τώρα θα δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει, τη Βέροια ή τον Λεβαδειακό, που είναι δύο καλές ομάδες και θα είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια με όποιον και να αγωνιστεί. Είχε πολύ καλύτερη εικόνα από τον Απόλλωνα και στα ματς με τις μεγάλες ομάδες και δεν άξιζε να υποβιβαστεί. Το 80% των παικτών ήταν από πέρσι.

Εμείς περιμέναμε να σωθεί πιο εύκολα, αλλά καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα που μπορεί να σε βγάλουν έξω από τα σχέδιά σου. Εμάς το πρόβλημα μας το δημιούργησε η πανδημία. Μετά την πρόκριση με τον Άρη είχαμε οκτώ κρούσματα και βγήκαν από την ενδεκάδα σημαντικά παιδιά. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Γρηγορίου να τελειώσει η συνεργασία. Ξαναλέω εγώ πίστευα να τελειώσει νωρίτερα με την υπόθεση παραμονή, αλλά στα πλέι άουτ δεν είχε τόσο καλή παρουσία.»

Για την μάχη για τις θέσεις 3-4, αλλά και την πρωτιά: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολλούς βαθμούς μπροστά, αλλά η κακή εικόνα του σε συνδυασμό με την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ ίσως άλλαζε τα δεδομένα. Ήταν όμως πολλούς πόντους μακριά ο Ολυμπιακός και θα έπρεπε να κάνει αρκετές γκέλες. Αυτή την περίοδο οι ομάδες βγάζουν κόπωση. Η διαχείριση από τον Λουτσέσκου είναι άψογη. Στην Ευρώπη έφτασε να παλεύει για τους «4» και στο κύπελλο πέρασε στον τελικό. Όταν ο αντίπαλος είναι δέκα βαθμούς μακριά δεν είναι στόχος να τον φτάσεις σε ένα μίνι πρωτάθλημα.»

Τόνισε ότι: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε 120 λεπτά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα είδαμε πολλούς ποδοσφαιριστές να παίζουν ξανά. Το θεώρησε σωστό να μην το υποτιμήσει το παιχνίδι για να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Επειδή το είδα από κοντά, ο Ολυμπιακός είναι σε κακή κατάσταση. Ακόμη και στο 2-0 έβλεπες ότι το ματς δεν έχει τελειώσει. Είναι προβλέψιμη ομάδα.»

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός επεσήμανε: «Ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα μπει για να κερδίσει για τον εαυτό του, για την ομάδα και την φιλοδοξία του. Δεν είναι τόσο για να μην το πάρει στην Τούμπα, αν δεν το πάρει τώρα θα το πάρει την άλλη εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και έχει τις προϋποθέσεις να κάνει μία νίκη, γιατί κάθε επιτυχία είναι σημαντική.»

Για την πιο κομβική κίνηση του Λουτσέσκου: «Είναι ότι ανέβασε πιο ψηλά τις γραμμές σε θέση πίεσης, ανέβαινε ο φορ και ο δέκα. Όταν πήγαινε ο Ακπομ στον ένα φορ, ο Αουγκούστο πήγαινε στον άλλον, όπως και ο Τσιγγάρας να παίξει στο έξι, Είναι επιπέδου εθνικής Ελλάδας, με πολλά τρεξίματα και συνδέει πολύ καλά την αμυντική με την επιθετική γραμμή. Τον είδα και στο 2-1 με την Λαμία ζωντανά και παίζει πολύ ώριμα για την ηλικία του.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.