Ανδράλας: «Έχω όμορφα συναισθήματα από τον ΠΑΟΚ - Ο Θεός αποφασίζει για το μέλλον μας»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Πάρης Ανδράλας.

Ο νυν βοηθός προπονητή της Λαμίας και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε για το δέσιμο που έχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τη σχέση του με τον Θεό αλλά και τα μελλοντικά σχέδια που έχει ο ίδιος ως πρώτος προπονητής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τα χρόνια που πέρασε από τον ΠΑΟΚ: «Το πέρασμα μου μπορεί να ήταν σύντομο, ωστόσο δέθηκα με την ομάδα. Τα συναισθήματα μου για τον ΠΑΟΚ είναι όμορφα, θα μπορούσα να μείνω ακόμα περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνω δημόσιες σχέσεις, έχω τα συναισθήματα μου, αλλά εγώ είμαι επαγγελματίας προπονητής πλέον και ζω από αυτό την οικογένεια μου»

Αναφορικά με το μέλλον του και τη σχέση του με τον Θεό: «Είμαι άνθρωπος του Θεού και εκείνος αποφασίζει για το μέλλον μας και το τι θα συμβεί. Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι στο πλευρό του κυρίου Γρηγορίου ως βοηθός του, κάποια στιγμή θα θελήσω να είμαι πρώτος προπονητής. Τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής παίζει ρόλο η πίστη στο Θεό και όταν κάθε ημέρα βλέπεις σημάδια δεν γίνεται να τα αγνοήσεις».

Για ενδεχόμενες προλήψεις που έχει: «Προλήψεις δεν έχω, θέλω για όλους μας να υπάρχει υγεία, βλέπεις έναν κόσμο φοβισμένο που δεν ξέρει τι του ξημερώνει, αλλά θα πρέπει να δούμε έναν κόσμο λίγο πιο αισιόδοξο γιατί όλο αυτό κάποια στιγμή θα τελειώσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.