Ανδράλας: «Δεν περιμένω να κάνει δογματικό build up ο ΠΑΟΚ, θα φέρει εσωστρέφεια η απώλεια του Κυπέλλου»

Metrosport Team23 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Πάρις Ανδράλας, και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τους παίκτες-κλειδιά ενώ σχολίασε και την πιθανότητα να μην κατακτήσει το τρόπαιο ο Δικέφαλος του Βορρά.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που γίνεται ο τελικός Κυπέλλου χωρίς φιλάθλους. Σε όλη την Ευρώπη είναι γιορτή σε αντίθεση με τη χώρα μας. Είναι λυπηρό να μην μπορούμε να διοργανώσουμε έναν τελικό. Τις ομάδες δεν τις ενδιαφέρει αν έχει κόσμο ή όχι, είναι συγκεντρωμένες στο αγωνιστικό τους πλάνο. Εχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες, η ΑΕΚ έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ο ΠΑΟΚ αν είχε περισσότερες λύσεις στο ρόστερ του θα διεκδικούσε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Είναι ένας τελικός που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, η απόδοση των παικτών που είναι βαρόμετρα για τις ομάδες τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τελικού. Η ΑΕΚ έχει μια αυτοπεποίθηση λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά ο τελικός είναι 50-50 και δεν υπάρχει φαβορί. Όποια ομάδα είναι σε καλύτερη μέρα και είναι πιο τυχερή, θα πάρει το Κύπελλο. Δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι των δύο ομάδων στην OPAP Arena με τον τελικό».

Για δύο παίκτες-κλειδιά: «Ο Γκατσίνοβιτς κάνει εξαιρετική χρονιά στην ΑΕΚ, ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς είναι γνωστός στον ΠΑΟΚ. Και οι δύο παίκτες μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα».

Για το αν πρέπει να επιλέξει Σβαμπ ή Ντάντας ο Λουτσέσκου δίπλα στον Αουγκούστο: «Ο Σβαμπ είναι πιο ηγετικός από τον Ντάντας, αλλά ο Πορτογάλος είναι πιο γρήγορος και αυτό θα παίξει ρόλο στον άξονα ειδικά κόντρα σε αυτό το κέντρο της ΑΕΚ. Δεν περιμένω να κάνει δογματικό build up ο ΠΑΟΚ όταν παίζει με μία ΑΕΚ που πιέζει συνεχώς ψηλά, δεν θα ρισκάρει ο Λουτσέσκου να κάνει σε κάθε φάση build up η ομάδα του».

«Αν δεν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ενώ έχει τερματίσει 4ος, θα φέρει μια εσωστρέφεια γιατί δεν αρκεί πως βγήκαν μερικά νεαρά παιδιά. Αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ η χρονιά θα κλείσει επιτυχημένα» τόνισε στο τέλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.