Ανδράλας: «Δε γίνεται η ενδεκάδα της Εθνικής να μην ξεκινά από τον Κωνσταντέλια»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Πάρης Ανδράλας και μίλησε για την Εθνική ομάδα λέγοντας όταν δεν γίνεται να μην ξεκινάει η ενδεκάδα από τον Κωνσταντέλια. Επίσης αναφέρθηκε και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος της Super League 1 με τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Αρχικά ο Πάρης Ανδράλας μίλησε για την Εθνική ομάδα: «Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια μπήκαν κάποιες βάσεις για το μέλλον γιατί οι πιο πολλοί διεθνείς είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Αλλά το αποτέλεσμα μετράει, δεν μπήκαμε στο Euro, ήταν στα μέτρα μας είχαμε αντίπαλο τη Γεωργία και ήταν ευκαιρία. Φαίνεται ότι στα ρόστερ των ελληνικών ομάδων είναι λίγοι οι Έλληνες, ο προπονητής κυνηγήθηκε σε πλάνο συνοχής και πιστεύω ότι η Εθνική πρέπει να έχει Έλληνα προπονητή. Φέρνουμε έναν ξένο για να μη δέχεται κριτική αλλά και δεν γίνεται να κατανοήσω κάποια πράγματα. Δεν γίνεται ο Κώτσιρας με αυτήν την απόδοση να μην καλείται στην Εθνική. Επίσης δεν γίνεται τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, που βγαίνει ένας τέτοιος κάθε 30 χρόνια, τον Κωνσταντέλια, να μην ξεκινάει η ομάδα γύρω του. Παίζουν άλλοι λόγω εμπειρίας και δεν παίζει αυτός. Μα και στον ΠΑΟΚ που παίζει δείχνει την αξία του και με ενέργειες του μπορεί να κρίνει παιχνίδια. Και του Φορτούνη δεν το καταλαβαίνω να είναι εκτός στα 30 του και αλλά του Κωνσταντέλια είναι ακραίο.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Λείπανε πολλοί παίκτες με τις εθνικές ομάδες και δεν μπορεί οι προπονητές να έχουν τη συνοχή που θέλουν στις προπονήσεις. Το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ είναι ερωτηματικό. Ο Παναθηναϊκός παίζει με επιθετικότητα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στη μετάβαση στην Ελλάδα και έχει δείξει ότι σε όποιο παιχνίδι βρήκε χώρους δημιούργησε πρόβλημα στον αντίπαλό του.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει ισορροπία με το νέο προπονητή. Μπροστά είναι πολύ καλός, έχει θέματα πίσω. Η ΑΕΚ ασκεί πίεση είναι παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Περιμένουμε ένταση από την ΑΕΚ όταν παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και ο Ολυμπιακός έχει την ατομική ποιότητα και ενέργεια. Όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά σε όλα τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.