Ανδράλας: «Χάρισμα στο γκολ ο Τζίμας, ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας ο Ηρακλής»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Για την ήττα του Διαγόρα από τον Ηρακλή και τον Τζίμα μίλησε ο προπονητής, Πάρης Ανδράλας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για την ήττα από τον Ηρακλή: «Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Ο Ηρακλής έχει την ποιότητα και διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Οι τέσσερις μεσοεπιθετικοί του έχουν το απρόβλεπτο και την ατομική ενέργεια και δύσκολα βρίσκεις παίκτες με τα δικά τους χαρακτηριστικά στο πρωτάθλημα της Super League 2». 

Ποιος είναι φαβορί για άνοδο: «Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Πανσερραϊκός. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα παλέψει μέχρι τέλους με τη Λάρισα και την Καρδίτσα».

Τον Στέφανο Τζίμα: «Είναι ένα παιδί με πολλά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης. Είναι γρήγορος με καλό σωματότυπο, έχει καλές τοποθετήσεις και χάρισμα στο γκολ. Έχει μέλλον».

Τα ταξίδια του Διαγόρα: «Είμαστε συνέχεια στο δρόμο αλλά είναι θέμα προσαρμογής όλα. Το διαχειριζόμαστε σωστά και εμείς και η διοίκηση και προχωράμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.