Ανχέλ Λόπεθ: «Κρίθηκα άδικα στον Ατρόμητο, υψηλό το επίπεδο του Ουζμπεκιστάν» - Τι έγινε με Άρη

Metrosport Team05 Απριλίου 2022

Ο πρώην προπονητής του Βόλου και του Ατρομήτου, Άνχελ Λόπεθ, μίλησε στην εκπομπή του Metropolis 95,5 «Τρίτο Ημίχρονο», για την επιλογή του να πάει σε ομάδα του Ουζμπεκιστάν, αλλά και τη δουλειά του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά 

Για την απόφασή του να πάει στο Ουζμπεκιστάν:

«Εδώ και έναν μήνα έλαβα μια πρόταση, ανέλαβα πρώτος προπονητής, αθλητικός διευθυντής, γενικώς θα είμαι ο μάνατζερ της Σουρχόν. Σέβονται εμένα και τη δουλειά μου. Εξεπλάγην για το επίπεδο ποδοσφαίρου που έχουν στο Ουζμπεκιστάν και για την οργάνωσή τους. Είναι η τρίτη μου φορά στην Ασία, την ξέρω την αγορά αυτή. Το πρότζεκτ είναι καλό και έχω τη δυνατότητα να προσφέρω. Έχω πλέον τον μεγαλύτερο... λόγο στις αγωνιστικές αποφάσεις του συλλόγου». 

Για το Βόλο και τον Ατρόμητο:

«Στο Βόλο προσέφερα, τα πήγαμε πολύ καλά, κάναμε πολύ καλή σεζόν και κανείς δεν μπορεί να το αναιρέσει αυτό. Στον Ατρόμητο δυστυχώς πήγαν άσχημα τα πράγματα, ακατανόητα πιστεύω. Κρίθηκα μέσα σε λίγα παιχνίδια, κάτι το οποίο είναι ανεπίτρεπτο. Δεν μπορούσα να δουλέψω όπως ήθελα. Εκεί επέλεξα μονάχα έναν παίκτη, αλλά δούλευα. Ήταν σχεδόν τα πάντα καινούρια και κρίθηκα μέσα σε λίγα παιχνίδια και ήταν άδικο».

Για το αν είχε πρόταση από Ελλάδα πριν πάει στο Ουζμπεκιστάν:

«Ήξερα πως βρισκόμουν στις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη για τον πάγκο της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Μάντζιου, αλλά εν τέλει ήρθαν σε συμφωνία με τον Μπούργος. Δεν υπήρξε όμως καμία επαφή. Θα ήθελα πάντως να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Για τον Μπούργος:

«Ξέρω τον Μπούργος, έχουμε και κάποιες κοινές επαφές. Ο χρόνος θα δείξει αν ήταν η κατάλληλη επιλογή για τον Άρη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Πάνω κάτω ξέρεις ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα και μονάχα μια θέση κρίνεται για τα Play Off, γεγονός που δεν είναι καλό για το πρωτάθλημα. Είναι ένα πολύ καλό και δυνατό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να διορθωθεί αυτό, γιατί καταντάει βαρετό. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο ισχυρή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά του, αλλά και πάλι οι 11 βαθμοί διαφορά είναι αρκετοί».

Για τον παίκτη που ξεχώρισε από την Super League 1:

«Έχω ξεχωρίσει τον Περέα και είμαι χαρούμενος για τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τον είχα παίκτη στο Βόλο. Είναι μικρός και μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο και να μάθει περισσότερα. Πέρσι στο Βόλο πέρασα αρκετό χρόνο σε ατομικό επίπεδο για να τον βελτιώσω. Πιστεύω πως η απόφασή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύω πως μπορεί να πάει σε μεγάλη ομάδα».

Για τον... καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα:

«Καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, είναι αυτός που θα... επιβιώσει. Για μένα έκπληξη ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ηρακλής Μεταξάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.