Αναζητείται επειγόντως αντίδραση στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης18 Ιανουαρίου 2022

Σε διαδικασία ανασύνταξης και εύρεσης τρόπων για να βρει η ομάδα ξανά την χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα βρίσκονται οι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, με πρώτο απ’ όλους τον Άκη Μάντζιο ο οποίος ασφαλώς και έχει προβληματιστεί έντονα από την εικόνα που παρουσιάζεται στα τελευταία παιχνίδια.

Σε ομαδικό αλλά κυρίως σε ατομικό επίπεδο, αφού βλέπει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θεωρητικά είναι τα βαριά του χαρτιά να μην αποδίδων βάσει δυνατοτήτων και προσδοκιών με αποτέλεσμα να δημιουργείται αρνητικός αντίκτυπος στο σύνολο.

Αυτή τη στιγμή στον Άρη αναζητείται επειγόντως αντίδραση και το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στη Λαμία μπορεί να λειτουργήσει προς αυτή την κατεύθυνση, αρκεί βέβαια η ομάδα να μην παρουσιάσει εικόνα αντίστοιχη αυτής που είδαμε στα τελευταία παιχνίδια όπου ήταν εντελώς κουραστική και προβλέψιμη στον τρόπο ανάπτυξης και δημιουργίας.

Οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βρουν τρόπο επίλυσης του τρομερού προβλήματος που αντιμετωπίζουν στο σκοράρισμα αλλά στα τελευταία παιχνίδια και στην ορθολογική ανάπτυξη, καθώς είναι φανερό πια ότι πηγαίνει στο ίδιο μοτίβο και έχει ξεμείνει από ιδέες στον τρόπο που αναπτύσσεται και δημιουργεί παιχνίδι. Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται σε σεζόν το πιο σημαντικό που πρέπει να πετύχει η ομάδα είναι να βρει (ξανά) σταθερότητα και ασφαλώς τρόπους αντίδρασης μέσα από τα διαδοχικά παιχνίδια που έχει μπροστά της σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. 

Τα αποτελέσματα προφανώς μπορούν να λειτουργήσουν ως αντίβαρο στην πίεση που δεδομένα έχει ασκηθεί, αλλά για να επιτευχθούν θα πρέπει οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν την κατάσταση και να βγουν επιτέλους μπροστά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.