Αναβλήθηκε το Προμηθέας - Άρης!

Metrosport Team13 Μαρτίου 2021

Ο κορωνοϊός χτύπησε για άλλη μια φορά φέτος την ομάδα του Προμηθέα Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν οκτώ κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της Αχαΐας και μοιραία, αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (13/3, 17:00) παιχνίδι με τον Άρη για τη 17η αγωνιστική της Basket League.

Όπως προκύπτει, θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν πέντε παίκτες και τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου. Παράλληλα ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται εκ νέου ο προγραμματισμένος για την Τρίτη αγώνας του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό που εκκρεμεί από τις αρχές της σεζόν!

«Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, αναβάλλονται η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) αναμέτρηση Προμηθέας – Άρης για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και η προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (16/3) συνάντηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ» αναφέρει η ανακοίνωση.

Όσο για την αποστολή του Άρη; Υποχρεώνεται αναγκαστικά στην ταλαιπωρία του ταξιδιού Θεσσαλονίκη-Πάτρα με επιστροφή μέσα σε μία, ουσιαστικά, μέρα...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.