Αναβολές λόγω κακοκαιρίας σε τέσσερις Ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2021

Αναβλήθηκαν οι αγώνες στις ΕΠΣ Καστοριάς, Κοζάνης, Ημαθίας και Πιερίας λόγω της κακοκαιρίας

H Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη -δια περιφοράς του λόγου- συνεδρίαση της, αποφάσισε την αναβολή – μετατόπιση της 2ης αγωνιστικής ημέρας των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας καθώς και της 1ης αγωνιστικής της Γ’ τοπικής κατηγορίας (αύριο Σάββατο 08/10 και την Κυριακή 09/10), λόγω της παρατεταμένης βροχόπτωσης, της εκτεταμένης επιβάρυνσης των αγωνιστικών χώρων και των εν γένει άσχημων καιρικών συνθηκών, που επικρατούν σε ολόκληρη την Πιερία το τελευταίο διήμερο

ΕΠΣ Καστοριάς

Με απόφαση του Πρόεδρου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς /Κ.Α.Π. ΑΡΘΡΟ 22 π 7α / και κατόπιν επίσκεψης στους αγωνιστικούς χώρους, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αύριο Σάββατο 09/10 του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης καθώς και της πρόβλεψης για συνέχιση των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή και προς αποφυγή τραυματισμών των ποδοσφαιριστών, άσκοπων μετακινήσεων των Σωματείων και όλων των εμπλεκομένων στην αγωνιστική δράση.
Η αγωνιστική μεταφέρεται για το επόμενο Σάββατο16/10/2021.

ΕΠΣ Κοζάνης

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνει ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες Α΄ και Β΄ Κατηγορίας (5η και 3η αγωνιστική αντίστοιχα)που ήταν προγραμματισμένοι για το Σ/Κύριακο 09-10/10/2021 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (συνεχόμενης έντονης βροχόπτωσης) και μεταφέρονται για το επόμενο Σ/Κύριακο 16-17/10/2021 .

ΕΠΣ Ημαθίας


Λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας και της συνεχούς βροχόπτωσης στον νομό Ημαθίας, που είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί η μεγάλη πλειοψηφία των γηπέδων της περιοχής σε λίμνη, και με γνώμονα πάντοτε την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών, η Επιτροπή ανακοινώνει την απόφαση της να αναβληθούν όλοι οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 9 και 10 Οκτωβρίου 2021 όλων των κατηγοριών.

Οι ως άνω αγώνες θα πραγματοποιηθούν την προσεχή εβδομάδα 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 και ως εκ τούτου το αγωνιστικό πρόγραμμα της Α΄ και της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μετατίθεται κατά μία εβδομάδα πίσω.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.