Αναβολές αγώνων σε πολλές ποδοσφαιρικές Ενώσεις της βόρειας Ελλάδας

Χρήστος Λιάπης12 Μαρτίου 2020

Πολλές ποδοσφαιρικές Ενώσεις προχώρησαν σε αναβολή των αγώνων. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
Για προληπτικούς λόγους και για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης με απόφαση της ΕΕ αναστέλλονται όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες (αγώνες, φιλικά, προπονήσεις) στην περιφέρεια της ΕΠΣ Δράμας μέχρι και την Κυριακή 22 Μαρτίου

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Πέλλας , λαμβάνοντας υπόψιν της τα μέτρα πρόληψης για αποφυγή και περιορισμό διάδοσης του κορωνοιού COVID-19, αποφασίζει την ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, (επίσημων και φιλικών παιχνιδιών) έως την 24/3/2020 όλων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών

ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ

Μετά  την ανακήρυξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για πανδημία, την εξαγγελία νέων έκτακτων μέτρων από την Κυβέρνηση, την συνεχή αύξηση νέων κρουσμάτων και για το γεγονός ότι εντείνεται και η ανησυχία των ανθρώπων που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των αγώνων (ποδοσφαιριστών ,παραγόντων, διαιτητών, γονέων αθλητών κ.λ.π), και στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Κιλκίς με σημερινή της απόφαση αναστέλλει την διεξαγωγή όλων των Πρωταθλημάτων έως και την 22 Μαρτίου 2020.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ

H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, σχετικά με τη λήψη προστατευτικών μέτρων, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του Κορωνοϊου (COVID-19), αποφάσισε να προχωρήσει στη διακοπή όλων των αγώνων πρωταθλημάτων της Επίλεκτης, Ανώτερης και Β’ Κατηγορίας «Sportica» όπως και των φιλικών, μέχρι νεωτέρας. Η Ε.Π.Σ.Σ, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλει στην προστασία της δημόσιας υγείας και συστήνει στις ομάδες να επιδείξουν υπευθυνότητα.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη συνεδρίαση της χθές 11/03, αποφάσισε την αναβολή των αγώνων όλων των τοπικών κατηγοριών. Συστήνει στους υπευθύνους των Σωματείων της, την εφαρμογή των επίσημων οδηγιών για τις ομαδικές δραστηριότητες τους (προπονήσεις κ.ο.κ) και την -κατά το δυνατό- μετάθεση τους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες εξάπλωσης του κορωνοϊού. Για την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, θα αποφασίσει σε νέα της συνεδρίαση και θα ενημερώσει έγκαιρα τα Σωματεία.

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, σχετικά με τη λήψη προστατευτικών μέτρων, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του Κορωνοϊου (COVID-19), αποφάσισε να προχωρήσει στη διακοπή όλων των αγώνων πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ Κατηγορίας έως και τις 22 Μαρτίου 2020. Η απόφαση αυτή της ΕΠΣ Καβάλας βασίζεται, εκτός των άλλων, στις αποφάσεις των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για αναστολή της λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι πολλά από τα γήπεδα του Νομού μας δεν διαθέτουν θύρες με κερκίδες, αλλά απλές περιφράξεις. Κατ’ επέκταση το μέτρο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Η Ένωση, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλει στην προστασία της δημόσιας υγείας.

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το ΔΣ της ΕΠΣ Κοζάνης στα πλαίσια της Υπουργικής απόφασης σχετικά με την επιβολή μέτρων έναντι το κορωνοϊού και επειδή η πλειονότητα των γηπέδων όπου αγωνίζονται τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής ευθύνης της δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για τη διασφάλισης της μη παρουσίας κοινού αποφασίζει ομόφωνα ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Α’,Β’ κατηγορίας και πρωταθλημάτων υποδομών για 2 εβδομάδες (μέχρι και την Κυριακή 22/3/2020)

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με τη λήψη προστατευτικών μέτρων, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του Κορωνοϊου, αποφάσισε να προχωρήσει στη διακοπή όλων των αγώνων πρωταθλημάτων της Α’ - Β’ - Γ’ Κατηγορίας έως και τις 22 Μαρτίου 2020. Η Ένωση με νέα απόφαση της και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις σχετικές οδηγίες από Υπουργεία και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα ενημερώσει τους χιλιάδες εμπλεκόμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για την επανέναρξη των διοργανώσεων.

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Έβρου αφού επανεκτίμησε τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στα σύνορα του Νομού μας, τα οποία επηρεάζουν άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους στο άθλημα (ποδοσφαιριστές – παράγοντες – διαιτητές), αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των αγώνων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών της αρμοδιότητάς του, δηλώνοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του σε όλους όσους νυχθημερόν μοχθούν για τη φύλαξη των συνόρων μας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.