Ανατροπή - πρόκριση για Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστή τον Θεμπάγιος

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Μεγάλη ανατροπή έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με 3-2 της Βιγιαρεάλ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa del Rey. Τι κι αν έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, η «Βασίλισσα» μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην ανατροπή. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν από πλάγιο η μπάλα έφτασε στον Καπού, ο οποίος από δεξιά έπιασε ένα βολέ και έκανε το 1-0. Δεν σταμάτησαν να πιέζουν και έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 42' ο Μορένο έδωσε στον Τσουκουέζε που βρέθηκε απέναντι στον Κουρτουά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην ισοφάριση στο 57ο λεπτό όταν ο Θεμπάγιος βρήκε τον Βινίσιους ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς των γηπεδούχων και με πλασέ έκανε το 2-1. 

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι έμειναν ψηλά και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Στο 70΄κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν μετά από απόκρουση του Γέργκενσεν σε κεφαλιά του Μπενζεμά, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μιλιτάο που σχεδόν μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Μαδριλένοι πίεσαν αναζητώντας ένα τρίτο γκολ, το οποίο και βρήκαν στο 86ο λεπτό όταν μετά από κάθετη του Βινίσιους, ο Ασένσιο πρόλαβε τη μπάλα πριν βγει άουτ, τροφοδότησε τον Θεμπάγιος που με πλασέ έκανε το 3-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βιγιαρεάλ: Γέργκενσεν, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Α. Μορένο, Καπού, Παρέχο, Μπαένα, Τσουκουέζε, Ζ. Μορένο, Πίνο 

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος, Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.