Ανατροπή: Πλησιάζουν σε ανανέωση ως το 2026 ΠΑΟΚ-Ντόουγκλας!

Κώστας Πετρωτός25 Σεπτεμβρίου 2022

Μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει για τον ΠΑΟΚ, καθώς εκεί που η διαπραγμάτευση με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο φαινόταν αδιέξοδη, πάει να γίνει στροφή 180 μοιρών.

Η έλευση στην Θεσσαλονίκη του ατζέντη του Βραζιλιάνου μέσου, Λέο Κορνατσίνι, έδωσε την δυνατότητα για νέες επαφές (σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, απευθείας με την Μαρία Γκοντσαρόβα) και έτσι ο 25χρονος μέσος είναι κοντά στο τελικό "ναι" σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2026.

Ο Ντόουγκλας δεν είναι στο φύλλο αγώνα του σημερινού φιλικού με τον Πανσερραϊκό, προφανώς για λόγους αποφόρτισης, ωστόσο… κάνει παιχνίδι εκτός τερέν όπως όλα δείχνουν.

Μάλιστα, στην Τούμπα παρών ήταν και ο ατζέντης του, κίνηση που επιβεβαιώνει το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος από τον Ιανουάριο αποκτά δικαίωμα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει αφού μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και με την πιθανή πλέον συμφωνία ο ΠΑΟΚ εκμηδενίζει αυτή την προοπτική και άρα την πιθανότητα να χάσει χωρίς να πάρει χρήματα έναν παίκτη για τον οποίο το καλοκαίρι του 2019 δαπάνησε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.