Ανατροπή με πέναλτι-σκάνδαλο για τον Ολυμπιακό

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2024

Δια χειρός Φωτιά ο Ολυμπιακός πήρε νίκη-ανατροπή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1) μέσα στο Καραϊσκάκης. 

Οι Αρκάδες για 76 λεπτά κρατούσαν στα χέρια τους ένα ιστορικό διπλό, αλλά κάπου εκεί ο Φωτιάς και η...παρέα του έβαλαν το χεράκι τους, ώστε το συγκρότημα του Μεντιλίμπαρ να μην χάσει το παιχνίδι και να φτάσει σε ένα σημαντικό τρίποντο, που τον διατηρεί ζωντανό στη μάχη του τίτλου. 

Ο Ελ Κααμπί με δύο γκολ (79΄πεν., 87΄) απάντησε στο τέρμα του Γιαμπλόνσκι (45΄) και έτσι οι Πειραιώτες πλησίασαν στους πέντε βαθμούς την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΑΕΚ. 

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ράσταβατς γνώρισε μία ακόμα ήττα στο Πρωτάθλημα, που τον αφήνει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (28/2, 17.00), ενώ ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κηφισιά (28/2, 15.00). 

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης - Ροντινέι, Μπιανκόν (46’ Βέζο), Κάρμο, Ρίτσαρντς – Ιμπόρα (57’ Ελ Κααμπί), Έσε (46’ Τσικίνιο), Όρτα - Φορτούνης, Καμπράλ (46’ Ποντένσε), Ναβάρο (79’ Ελ Κααμπί) 

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής - Καρμόνα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Χουχούμης (90’ Άλβαρες) - Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι (71’ Γκος), Σίτο (59’ Καλτσάς), Κρεσπί, Ζουγλής (71’ Παλάσιος) – Μάντζης (59’ Μιριτέλο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.