Ανατροπή: Η ΕΠΟ ζητάει από τους λοιμωξιολόγους απόφαση για την παρουσία κόσμου στον Τελικό του Κυπέλλου!

Βασίλης Μάστορας10 Μαΐου 2021

Το μπαλάκι στους λοιμοξιωλόγους πετάει, τελικά, η ΕΠΟ για την παρουσία κόσμου στον Τελικό του Κυπέλλου. Κι αυτή είναι η νεότερη εξέλιξη.

Οπως ανέφερε ο Κώστας Πετρωτός στον «αέρα» του Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», το μεσημέρι συζητήθηκε στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ το θέμα της παρουσίας κόσμου στον τελικό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επικράτησε η άποψη να υπάρχουν στον αγώνα μόνο 600 άτομα (οι άμεσα εμπλεκόμενοι) και να τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αυτό που ισχύει στους αγώνες της Super League1. Από εκείνη τη στιγμή όμως και έπειτα συνεχίστηκαν οι ζυμώσεις και τελικώς στη διοίκηση της ΕΠΟ επικράτησε η άποψη να ζητήσουν την απόφαση της υγειονομικής Επιτροπής. Αποψη η οποία εδώ και 10 ημέρες επικρατούσε στα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ και ήταν το πλάνο που ακολουθήθηκε και για τη διοργάνωση του περσινού Τελικού.

Η οριστική απόφαση-αίτημα της ΕΠΟ αναμένεται να σταλεί τις επόμενες ώρες στη ΓΓΑ και θα αναμένεται η απόφαση των λοιμοξιωλόγων η οποία θα είναι απαραβίαστη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ επιβεβαιώνει 100% το ρεπορτάζ:

«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στην οποία ανήκει η αγωνιστική και οργανωτική ευθύνη του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώνονται τα εξής.

H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένει την επιστροφή του λαοφιλέστερου αθλήματος στην κανονικότητα και οι υπηρεσίες και επιτροπές της, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής διοργανώσεων, δουλεύουν με ανυπομονησία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες είναι μια επιδίωξη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της απογοητευτικής εικόνας των άδειων κερκίδων.

Ωστόσο, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ως προς την προσέλευση ή όχι φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα της απόφασης πάνω στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.