Ανατριχιαστικές καταγγελίες από οπαδό του ΠΑΟΚ: «Θα μας σκότωναν - Φάγαμε ό,τι μπουκάλι υπήρχε»

Metrosport Team09 Απριλίου 2022

Ο Χρήστος Στράντζαλης, οπαδός του ΠΑΟΚ που έδωσε το παρών στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο Metropolis 95.5 όσα βίωσε στην Μασσαλία.

«Ξεκινήσαμε μία παρέα έξι ατόμων από Ζυρίχη, από Στουτγκάρδη και παιδιά από την Θεσσαλονίκη. Ήταν εξοργιστική η συνεννόηση με την αστυνομία. Ήταν εγκληματικό ότι βρεθήκαμε σε μία πλατεία που εμείς ήμασταν χαμηλά, απέναντί μας ήταν ο κεντρικός δρόμος της Μασσαλίας που περνούσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ και από πάνω η αερογέφυρα. Φάγαμε ό,τι μπουκάλι υπήρχε! Συγχαρητήρια στα παιδιά που βγήκαν μπροστά και είπαν να μην γίνει το παραμικρό γιατί αν ξεκινούσαν εκείνη την ώρα επεισόδια με την αστυνομία δεν θα πηγαίναμε καν στο γήπεδο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το γήπεδο με τα πόδια ήταν 1,5 ώρα και μας είπαν να πάμε μεμονωμένα, ενώ τα προηγούμενα βράδια είχαμε φίλους μας με ανοιχτά τα κεφάλια. Γνωρίζαμε εμείς σε ποια πλευρά του Βελοντρόμ να πάμε; Δηλαδή αν πηγαίναμε στην λάθος θα χάναμε την ζωή μας; Εγώ ούτε αμόρφωτος είμαι, ούτε μου αρέσει η βία. Πήγα να τραγουδήσω γι' αυτό που μου αρέσει. Εμείς είχαμε μεγάλο έλεγχο και αυτοί μέσα στο γήπεδο μας πετούσαν ό,τι υπήρχε. Εμείς, απλώς, τραγουδούσαμε. Θα μας σκότωναν. Αυτό που συνέβη ήταν ακραίο. Μας είχαν δύο ώρες μέσα στα λεωφορεία μέχρι να μας πάνε στο γήπεδο και μετά βιώσαμε μία ταλαιπωρία απίστευτη. Ήταν απαράδεκτη η όλη στάση. Από τύχη τελείωσε το παιχνίδι. 

Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα. Ασπρόμαυροι και κιτρινόμαυροι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πρέπει να βγάλουμε υγεία μεταξύ μας και να φωνάξουμε τα συνθήματά μας. Να μην κλάψει ποτέ ξανά καμία μάνα.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.