Αναθεώρηση σκέψεων για τον Αουγκούστο και το νέο συμβόλαιο

Metrosport Team30 Ιουλίου 2022

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ο Δικέφαλος δίκαια αποκλείστηκε ενώ βασικοί του παίκτες, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Θα περίμενε κανείς από τον Αουγκούστο και τον Βιεϊρίνια να έχουν περισσότερη ψυχραιμία, να λειτουργήσουν πρός το συμφέρον της ομάδας. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Πάμε στην ουσία. Ο Αουγκούστο που θεωρούνταν από την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, ως ο παίκτης που θα μπορούσε να σηκώσει στις “πλάτες του” τον ΠΑΟΚ στην μεσαία γραμμή, προχθές…. έχυσε την καρδάρα με το γάλα. Αδικαιολόγητος ο εκνευρισμός του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Και αυτό είχε ως αιτία, να δεχθεί πολύ νωρίς την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Και άλλες δύο φορές μίλησε σε έντονο ύφος προς τον Ισπανό διαιτητή. Σε κρίσιμο σημείο του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο, 1-1, έκανε ένα φάουλ στον χώρο του κέντρου. Ο Ισπανός δεν του την χάρισε, του έδειξε την δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλε. Εάν δεν είχε δεχθεί εκείνη την ανόητη πρώτη κίτρινη κάρτα, ίσως η κατάσταση να ήταν διαφορετική. 

Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Έκανε λάθος. Είχε νεύρα σε ένα ακόμη παιχνίδι. Γενικά έχει νεύρα και το δείχνει. Φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Και αυτό το γεγονός, δημιουργεί εκτός από έντονο προβληματισμό και δεύτερες σκέψεις στους επιτελείς του ΠΑΟΚ. 

 Το ενδεχόμενο της παραχώρησης του σε άλλη ομάδα είναι πιο ορατό από ποτέ. Ο Αουγκούστο, έδειξε με τις πράξεις του, πως δεν μπορεί να γίνει ένας από τους ηγέτες της ομάδας, κατά συνέπεια οι όποιες σκέψεις είχαν γίνει πριν από ένα μήνα για την επέκταση του συμβολαίου του, έχουν αναθεωρηθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.