Ανασύνταξη και τσαντίλα από Γκαρσία και παίκτες

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2020

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα, αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την προσπάθεια που έκαναν, ζήτησε όμως εγρήγορση από όλους, καθώς πρέπει να βελτιωθούν, σε ομαδικό επίπεδο, οι αδυναμίες που εμφάνισε η ομάδα, ειδικά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Τότε δηλαδή, που δέχθηκε δύο πανομοιότυπα γκολ από τον άξονα και έδωσε την ευκαιρία στην Αιντχόφεν, να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και το 1-2 να το μετατρέψει σε 3-2.

Ο Γκαρσία έλεγε στους παίκτες με νόημα: «Κρατάμε τα θετικά στοιχεία του αγώνα, πρέπει όμως να διορθώσουμε τα υπόλοιπα. Είναι δική μου δουλειά να σας μεταφέρω αυτά που πρέπει να κάνετε, ζητώ όμως την ανταπόκρισή σας. Θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, πρέπει όμως να δουλέψουμε πολύ για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Προχωράμε».

Γενικότερα οι παίκτες ηταν τσαντισμένοι, για τον απλούστατο λόγο, πως ενώ κατάφεραν να προηγηθούν, δεν μπόρεσαν συνολικά να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έδωσαν την ευκαιρία στην Αϊντχόφεν να κερδίσει.

Ο Γκαρσία μετά τη χθεσινή πρωϊνή προπόνηση που έγινε σε αθλητικό κέντρο στο Αιντχόφεν (που είχε ενοικιάσει ο ΠΑΟΚ) συζήτησε για αρκετή ώρα με τους συνεργάτες του, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ανταποκριθεί η ομάδα, αρχικά στο ματς με την Λαμία. Και ακολούθως στην αναμέτρηση με την Ομόνοια. Γενικά υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία ο ΠΑΟΚ θέλει νίκες, για να είναι στη κορυφή της βαθμολογίας στην Λίγκα και παράλληλα να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» της ευρωπαίκής διοργάνωσης. Μετά τη σημερινή μεσημβρινή προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα, ο Γκαρσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν με προορισμό την Λαμία για το αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.