Αναστόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα ήθελε τον Άρη στον τελικό, όχι τώρα!»

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2021

Στo Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος μεταξύ άλλων έχει περάσει από τους πάγκους Άρη και Ολυμπιακού, σκιαγράφησε τη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο αρχικό του σχόλιο σημείωσε: «Εισέπραξα την αγάπη του κόσμου του Άρη και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε να παίξει απέναντι στον Άρη γιατί θα τον προτιμούσε στον τελικό καθώς θα είχε μεγαλύτερο σασπένς. Η εμφάνιση του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ ήταν μία εμφάνιση που ο στόχος των τριών βαθμών επιτευχθεί και συνοδεύτηκε με μία πολύ καλή εμφάνιση»

Αναφορικά με την παρουσία του Άκη Μάντζιου στον Άρη και τα στοιχεία του ρόστερ: «Όταν ήρθε ο Μάντζιος είχα πει ότι ο Ένινγκ δεν ταίριαζε στο στυλ παιχνιδιού του Άρη, καθώς αν εξαιρέσεις τον Κλοπ και τον Τούχελ δεν υπάρχει Γερμανός τεχνικός για να μάθεις κάτι. Φέτος ο Άρης έχει παίκτες πολύ καλούς χειριστές της μπάλας και με διείσδυση. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο αν δεν είσαι γρήγορος δεν μπορείς να παίξεις. Θα πρέπει και ο Σίλβα και ο Μπρούνο αλλά και ο Ματέο να μάθουν να συγκλίνουν και να σκοράρουν καθώς έχουν όλα τα στοιχεία».

Ενώ για την σύγκριση των δύο ομάδων ανέφερε: «Ο Άρης έχει τα καλύτερα χαφ μετά τον Ολυμπιακό αλλά υστερούν σε ταχύτητα. Η μάχη θα κριθεί στο κέντρο σήμερα και ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι παίρνει το ρίσκο με τις απουσίες που έχει, διαθέτει το βάθος του ρόστερ για να καταφέρει να βρει τους παίκτες να καλύψουν τις θέσεις. Τον Άρη δεν θα τον κατηγορήσει κανείς αν αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό αλλά ταμείο δεν κάνουμε το μεσημέρι αλλά το βράδυ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.