Αναστόπουλος: «Αν φάω 5 γκολ από τον ΠΑΟΚ πώς θα κυκλοφορήσω;» - Τι συμβούλεψε τον Κωνσταντέλια

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, με τον προπονητή της Καλαμάτας να μιλάει αναφορικά με την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τον τρόπο που είδε το παιχνίδι από την κερκίδα λόγω της τιμωρίας του ενώ συμβούλευσε και τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αρχικά ανέφερε για το πως βίωσε το παιχνίδι: «Δεν είναι ευχάριστο να μην είσαι στον αγωνιστικό χώρο και να είσαι στην κερκίδα, εκεί έχεις περισσότερο άγχος γιατί δεν μπορείς να βοηθήσεις. Το καλό είναι ότι έγινε σε αυτόν τον αγώνα και όχι σε αγώνα Πρωταθλήματος που είναι ο πρώτος μας στόχος».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πως να χτυπήσουμε το παιχνίδι; Απέναντι σε μία ομάδα που πριν από ενάμισι μήνα κέρδισε τον Ολυμπιακό; Με ενδιέφερε η εικόνα της δικής μας ομάδας, δεν απειληθήκαμε, με τον Κοτάρσκι να κάνει την επέμβαση της χρονιάς στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Στόχος μας ήταν να δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Αν κάνεις λάθος δέχεσαι γκολ και έτσι έγινε».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Δεν είχε χώρο για να δράσει, αλλά είναι εξελίξιμος. Είναι πολύ καλός παίκτης και φάνηκε και στη φάση του πέναλτι, τώρα εξαρτάται από τον ίδιο το πόσο θα προχωρήσει και εγώ θα του έλεγα πως σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είναι ο καλύτερος του εαυτός. Ο εξτρέμ σήμερα πρέπει να σκοράρει, να κάνει ντρίμπλα, στοιχεία που τα έχει ο νεαρός και τώρα είναι στο μυαλό του. Τα καλά τα λόγια πρέπει να τα λέμε ανεξάρτητα από το σε ποια ομάδα παίζει».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, σημείωσε: «Με τον Λουτσέσκου έχουμε μία σχέση εκτίμησης και είναι ένας πολύ καλός προπονητής και περιμένω να τον δω στο παιχνίδι της Τούμπας».

Για τη βράβευση του καλύτερου προπονητή, ανέφερε: «Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, είμαι προπονητής και το τι είναι καλό είναι υποκειμενικό. Πέρσι ο Γιοβάνοβιτς πήρε έναν Παναθηναϊκό τον οποίο τον πήγε πολύ καλά, όπως και ο Λουτσέσκου αλλά δεν είχε την πορεία όπως τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα. Νομίζω οι τρεις κορυφαίοι είναι ο Γιοβάνοβιτς, ο Λουτσέσκου και ο Μάρτινς, δεν βλέπω να ξεχωρίζει κάποιος παραπάνω».

Ενώ συμπλήρωσε: «Υπάρχουν ξένοι προπονητές που πηγαίνουν σε γήπεδα που Έλληνες προπονητές είναι έτοιμοι να φύγουν και δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι. Θα πρέπει να τονίσουμε και να σεβόμαστε τον Έλληνα προπονητή, να του δίνουμε τον χώρο να δουλέψει, όπως συμβαίνει με τους ξένους. Λένε ότι ο Αναστόπουλος παίζει άμυνα , και πως παίρνουμε τα πρωταθλήματα αν παίζουμε άμυνα. Αν φάω εγώ 5 γκολ από τον ΠΑΟΚ πως θα κυκλοφορήσω στην Καλαμάτα; Δεν έχω διασυρθεί εγώ στην καριέρα μου».

Για τον τελικό του Μουντιάλ, ανέφερε: «Είμαι Αργεντινή λόγω Μαραντόνα, αλλά πιστεύω ότι οι Γάλλοι είναι καλύτεροι σαν ποιότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.