Λαγαρίας για Τζουλάκη-Αρκούδη: «Αναστατώθηκε για ένα χρόνο η Ελλάδα»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός δικηγόρος, Νίκος Λαγαρίας και κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να διατηρήσει στα πόστα τους στην ΕΕΑ τον Νίκο Τζουλάκη (κουμπάρος του υφυπουργού Αθλητισμού) και τον Ηλία Αρκούδη.

Αναφερόμενος στη δήλωση που είχε κάνει βάσει της οποίας θα πληρωνόταν από τον ΠΑΟΚ μόνο στην περίπτωση δικαίωσης του στην υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας, είπε: «Το έκανα για συμβολικούς λόγους. Κανείς δεν δουλεύει δωρεάν. Είχα 100% βεβαιότητα ότι θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ. Στο CAS δεν υπάρχουν παιχνίδια. Αν έχεις δίκιο, θα δικαιωθείς. Και όπως έγινε και αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης».

Αναφερόμενος στην απόφαση διατήρησης Τζουλάκη και Αρκούδη στην ΕΕΑ, ο κ.Λαγαρίας είπε: «Σίγουρα, για να επαναπροσδιοριστούν κάποια μέλη αξιολογήθηκαν από αρμόδιους για να συνεχίσουν στα πόστα τους. Μάλλον, δεν έπρεπε να πάρουν άριστα, γιατί αναστατώθηκε για ένα χρόνο η Ελλάδα και κρίση τους δεν ήταν σωστή. Δεν είναι αμελητέα υπόθεση αυτό. Για να τους διατηρούν εκεί είναι ευχαριστημένοι κάποιοι μαζί τους. Σε μία δημοκρατία η έννοια της αξιοκρατίας υπάρχει στο Σύνταγμα. Για να διοριστεί κάποιος στην ΕΕΑ πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία. Υπάρχει όμως μία αστοχία εκεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.