Σάλος στο NBA: Η πρώην κα. Πίπεν «άρπαξε» τον Μαλίκ Μπίσλεϊ!

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2020

Στο επίκεντρο, για εξωαγωνιστικούς λόγους, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Μαλίκ Μπίσλεϊ. Αρχικά, στις 30 Οκτωβρίου συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αλλά και για απειλή σωματικής βίας απέναντι σε μια οικογένεια με ανήλικα παιδιά. Tότε, η ομάδα της Μινεσότα είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: 

«Γνωρίζουμε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Μαλίκ Μπίσλεϊ. Λαμβάνουμε όσα τα δεδομένα σοβαρά και θα αφήσουμε η νομική διαδικασία να κάνει το έργο της». Λίγους μήνες αργότερα ωστόσο ο 24χρονος γκαρντ των Timberwolves πρόσθεσε στο... παλμαρέ του και κατηγορίες απιστίας. 

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα ο Μπίσλεϊ εμφανίστηκε χεράκι χεράκι με την 46χρονη Λάρσα Πίπεν, πρώην σύζυγο του έξι φορές πρωταθλητή των Σικάγο Μπουλς, Σκότι Πίπεν, σε εμπορικό κέντρο στο Μαϊάμι.  

Βέβαια, ο νεαρός μπασκετμπολίστας είναι παντρεμένος με το μοντέλο Μοντάνα Γιάο, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί. Η 23χρονη εντυπωσιακή σύζυγος του που εκλέχθηκε Miss Teen στις ΗΠΑ το 2016, φέρεται να έγινε έξαλλη με τις φωτογραφίες σε τέτοιο βαθμό που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.